Aquest 2017 ha estat molt intens per Equal Saree.

Volem acabar l’any fent un recull de les bones experiències i compartint-les amb vosaltres.

Hem plantat llavors pel futur, treballant amb la canalla per fomentar les mirades crítiques i per avançar cap a ciutats més igualitàries i inclusives. És el cas del projecte Fem dissabte a la plaça d’en Baró!, una experiència d’urbanisme col·laboratiu a Santa Coloma de Gramenet. Feu una ullada al vídeo del procés de disseny!

 

Hem posat el nostre granet de sorra per una transformació feminista als espais educatius, amb la publicació El pati de l’escola en igualtat. Guia de diagnosi i d’intervenció amb perspectiva de gènere i amb el taller de sensibilització Volem un pati amb relacions més igualitàries. Per on comencem? que volem seguir compartint arreu del territori.

I ara tot just comencem Empatitzem! una proposta de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per repensar l’ús dels patis a 5 escoles del municipi.

També hem seguit mirant la ciutat amb ulls de dona fent l’acompanyament tècnic de les Marxes exploratòries que l’Ajuntament de Barcelona ha iniciat en el marc del Pla de Barris.

Una altra gran fita ha estat MOREcongress, el 3r Congrés Internacional sobre Gènere i Arquitectura, que es va celebrar a Florència i que vam organitzar conjuntament amb altres joves arquitectes d’Itàlia, Galícia i València. Molt aviat sortirà la publicació de les actes. Estigueu alerta!

Finalment, us volem transmetre l’alegria pel reconeixement rebut, com és el cas de Camina Tamshi, amb el Premi Ajac X. Urbanisme/Paisatge. Obra no realitzada i Menció especial a la innovació en arquitectura a la Mostra d’Arquitectura Internacional Catalana, i Una comporta a mida, que vam realitzar amb equip multidisciplinar i que ha estat primer premi al concurs Repensant el barri del Rec d’Igualada.

I l’any nou arriba carregat de reptes!

Us desitgem un 2018 feminista, solidari i amb molt d’amor!