La proposta “Una comporta a mida” és seleccionada com a guanyadora al concurs d’idees per transformar el barri del Rec d’Igualada en la categoria d’edificació i mixticitat d’usos. El concurs consistia en proposar idees innovadores per regenerar el barri del Rec. Les propostes havien de tenir en compte la convivència de diferents usos, com el residencial o l’industrial, així com preservar el patrimoni arquitectònic, paisatgístic i social.  

Equal Saree hem format part de l’equip guanyador, Inventario de arquitectura, en col·laboració amb els arquitectes Toni Valls i Carmel Gradolí, la urbanista Mireia Sans, l’historiador Daniel Gonzàlez, el geògraf Alfons Recio i l’ambientòleg Moisès Jordi. Les altres catogories abastien els àmbits d’Urbanisme i connectivitat i d’Espai públic i paisatge urbà.
Felicitats als equips guanyadors!

T’expliquem la Proposta>
Mira la làmina>
Premsa>