Jornada ecofeminista d’arquitectura i cures al cohabitatge: La vida al centre. Una mirada transversal al cohabitatge per promoure els valors de l’ecofeminisme amb l’objectiu d’impulsar projectes innovadors que proposen un nou model de convivència entre les persones, l’entorn i el territori per posar la vida al centre.

Us convidem a participar a aquesta jornada per seguir construint un nou model per garantir el dret a l’habitatge i la justícia social, arquitectures de les cures i comunitats actives i compromeses amb l’entorn i el medi ambient per fer front a la crisi social i ecològica en curs.

La jornada s’organitzarà en diversos moments:

 • BENVINGUDA I PRESENTACIÓ
 • CONVERSA 1 | ARQUITECTURA I CURES
  Amb  Roser Casanovas, Col·lectiu Punt 6; La Morada – Cooperativa d’habitatge feminista LGTBIQ+ a Roquetes, Barcelona i Raquel Velasco, Servei de suport a la Vida Independent – TEB habitatge moderada per Núria Colomé – Celobert.
 • CONVERSA 2 | COMUNITAT I EMERGÈNCIA CLIMÀTICA
  Amb Pere Llorach, enginyer i soci de la cooperativa d’habitatge La Tremolina; Ruderal, cooperativa d’habitatge de Vallcarca (Barcelona) i Adrià Garcia i Mateu, soci de Holon i de la cooperativa d’habitatge La Borda, moderada per Aina Sancho d’Espai Ambiental.
 • TALLERS
  Dos tallers paral·lels coordinats per les entitats organitzadores.
  TALLER 1 | ESPAIS COMUNS I CURES
  TALLER 2 | ECOLOGIA DOMÈSTICA

Aquesta activitat s’emmarca dins d’un cicle de jornades de reflexió sobre el projecte ‘Cap a un cohabitatge ecofeminista’, impulsades per les diferents cooperatives per a promoure els valors de l’ecologisme i el feminisme en aquesta modalitat d’accés a l’habitatge amb gestió comunitària. 

Pots inscriure’t aquí.

Pots consultar la resta de jornades aquí.