Marinva i Equal Saree unim esforços, capacitat i experiència per ajudar a les organitzacions públiques i institucions educatives a avançar en la transformació educativa a través del pati, un espai privilegiat i sovint oblidat.

Ja era una realitat que la major part dels nostres patis es mantenien igual que als anys 90, i que calia una nova mirada. A això, ara, se suma la situació arran del COVID19, que posa en crisi aquest espai i la seva funció educativa com espai estimulador de la capacitat de jugar dels infants i en conseqüència, del seu desenvolupament motriu, cognitiu, afectiu i social. Els riscos de limitar el joc en els infants contradiu precisament el dret i la necessitat que tenen de jugar.

Per a compartir la nostra mirada comuna, la suma de les nostres metodologies, i seguir transformant, us convidem a jugar a la webinar que tindrà lloc el 7 de juliol, a ls 17h30h. Ens agradaria comptar per difondre el webinar i que arribi al màxim de persona interessades. Us hi esperem!