El procés, impulsat per l’Ajuntament de Sant Just Desvern, té el compromís d’impulsar un punt de trobada feminista en el qual s’ofereixin serveis específics per a les dones, però que també esdevingui un espai per al coneixement i la sororitat, l’apoderament femení i l’oferta de recursos per a una vida justa i equitativa, en l’àmbit social, laboral, cultural i de lleure. En aquesta línia, iniciem un procés participatiu que ens ha de permetre pensar en comú i dissenyar de zero aquest espai per tal que sigui adequat, còmode, útil, dinamitzador i atengui les necessitats de dones amb diferents perfils, edats i moments vitals.

Les dones de Sant Just Desvern busquem casa, però no qualsevol, sinó la que millor s’ajusti a les nostres inquietuds; i és per això que volem comptar amb la teva implicació i complicitat, convidant-te a formar part del procés participatiu! 

Els propers dies 16 i 21 de juliol a les 18h virtualment es realitzaran les sessions participatives i una enquesta oberta, dirigides a grups no mixtes (dones i persones amb identitats dissidents). Les session seran online i treballarem en petits grups per facilitar la participació de totes.

Sessió 1. DEFINIM ELS USOS I LES QUALITATS  (16 de juliol)

En aquesta sessió es debatrà sobre els usos i el programa que ha d’acollir el futur espai. Treballarem a partir de referències d’espais similars en altres indrets. També reflexionarem sobre quines qualitats hauria de tenir el futur espai per ser acollidor i confortable.

Sessió 2. VALOREM LA UBICACIÓ (21 de juliol)

En aquesta sessió treballarem a partir del nostre dia a dia per valorar la millor ubicació del futur espai tenint en compte aspectes com la proximitat, l’entorn, les característiques de l’edifici i el programa.

Vols participar?Molt senzill! Registra’t a la plataforma: https://lesdonesdesantjustbusquemcasa.kuorum.org amb el teu nom i correu electrònic i, a partir d’aquí, podràs:

  • Respondre a l’enquesta per recollir la vostra opinió i conèixer les vostres necessitats en relació al futur Espai de les dones.  
  • Inscriure’t a les dues sessions de treball online que realitzarem durant el mes de juliol.