Què és un EdCamp?

Una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. Es basa en un aprenentatge entre iguals, i és a través de la conversa i l’intercanvi com es desenvolupa.

I tot això per aprendre, fer xarxa i desenvolupar-se personalment i professionalment per transformar l’educació!

En aquest cas, l’equip de Remoblar (Makea tu vida + Equal Saree + Tina Codina) hem volgut centrar aquesta edició a Palma de Mallorca en la transformació dels espais educatius al voltant de diversos temes com la dicotomia dins-fora, les cures, les pedagogies invisibles, l’autonomia i els riscos, la relació entre la comunitat i l’acció i  la flexibilitat dels espais.

La jornada ha estat organitzada a través d’una primera part de reflexió, una segona de treball en grups temàtics i, per finalitzar, la posada en comú a través d’un debat col·lectiu.

Ha sigut molt enriquidor, gràcies a totes aquelles persones que han vingut a compartir inquietuds!