Hem estat al programa Els matins de TV3, compartint taula amb Aurora Vera, directora de l’Escola Mar Mediterrània, de Mataró i Carles Prats, pare i presentador del “TN migdia”, per parlar sobre la importància del disseny de l’espai per uns #patiscoeducatius.

🤔 S’ha de jugar només a futbol al pati de l’escola? Quin paper té el disseny de l’espai en les relacions entre l’alumnat?

👉 Transformar el pati és un procés que implica tota la comunitat educativa.

Mira el vídeo del programa fent click aquí!

 

El passat 3 de gener, la publicació digital “Setembre” ens va fer una entrevista en la què parlem d’ “El pati de l’escola en igualtat”, la nostra guia de diagnosi i d’intervenció amb perspectiva de gènere, i com el treball als patis amb la canalla ha continuat a través d’ #Empatitzem i creix internacionalment amb la campanya “Inclusive Schoolyards”.

🤔En què consisteix, com neix i quins objectius té aquesta idea? Quines mesures treballem des d’Equal Saree per apropar la igualtat de gènere a les escoles? Per què repensar els patis, com influeix la configuració espacial en el comportament i l’educació de la infància i la transmissió dels rols de gènere? Quin és el resultat dels nostres treballs i investigacions?

👉La resposta a totes aquestes preguntes la trobareu a la publicació, click aquí per llegir-la!

 

A més a més en “Al dia Mallorca” de IB3 ràdio tornem a respondre a algunes preguntes com la situació actual dels patis en els quals hem treballat, quantes escoles s’han sumat al projecte d’ #empatitzem i quins són els projectes en el futur proper de Equal Saree.

Escolta l’entrevista al minut 6:00 aquí!