Des d’Equal Saree i en col·laboració amb arquitectes de Grècia, avui llancem la campanya crowdfunding “PATIS COEDUCATIUS. COMPARTINT UNA METODOLOGIA PER A LA IGUALTAT DE GÈNERE ALS PATIS D’ESCOLA”.  Un projecte per repensar i redissenyar els patis escolars amb tota la comunitat educativa.

 

 

Amb aquesta campanya volem compartir la nostra metodologia amb altres comunitats escolars d’arreu el món, començat per Grècia, ja que recentment s’ha creat un grup d’investigació amb l’objectiu d’estudiar sobre aquesta problemàtica. A Catalunya, ja hem acompanyat a vàries escoles a iniciar el canvi i volem arribar a moltes més! El nostre desig és que tots els nens i nenes creixin en igualtat d’oportunitats. Ens ajudes?

A més, pots emportar-te diferents recompenses, des de jocs  educatius fins a un tallers per activar la transformació del pati de l’escola.

👉🏻 Assabenta’t com col·laborar i participar aquí. Moltes gràcies!

 

PERQUÈ VIURE EN IGUALTAT DEMÀ,

COMENÇA JUGANT EN IGUALTAT AVUI