El tancament i la recuperació d’aquest espai singular per a la ciutat representa una oportunitat única per a Barcelona. Una oportunitat de regeneració urbana que convertirà un recinte opac en un lloc singular que generarà vida al seu voltant. Debatem i fixem conjuntament el futur d’aquest espai. En aquest marc transformador s’engega La Model s’obre a la ciutat, un procés que ha de tenir en compte:

1- El grau de protecció patrimonial i de preservació de la memòria.

2- Els usos i equipaments que hauria d’acollir.

3- La configuració urbana que hauria de tenir.

Des de Equal Saree i Lacol estem dinamitzant aquest procés juntament i amb el suport d’Arcadia que s’encarrega de l’espai de cura d’infants durant els tallers de debat. El procés compta amb tallers de debat dins de l’espai de La Model i diverses accions per cridar a la participació de col·lectius específics. Així es treballarà amb entitats, escoles i instituts per buscar la participació d’infants, adolescents i joves; es visitaran els casals de gent gran del barri i es realitzaran diverses accions al pati de La Model que recentment s’ha obert al públic.

Demà dia 6 de març, comença el primer taller sobre Patrimoni i Memòria amb l’objectiu de reflexionar  sobre el grau de conservació de les edificacions.

Trobareu tota la informació del procés a la web de Decidim Barcelona. És necessària la inscripció als tallers a través de la mateixa web.