Estem molt contentes d’anunciar-vos que ja està a la vostra disposició la guia “El pati de l’escola en igualtat. Guia de diagnosi i intervenció amb perspectiva de gènere”.

Què és?
Aquesta guia proposa una METODOLOGIA de diagnosi i d’intervenció per al redisseny dels patis escolars. A partir d’un procés de reflexió i d’aprenentatge col·lectiu ens acompanya en la generació d’estratègies i propostes de millora per un pati amb relacions més igualitàries.

A qui va dirigida?
Aquesta guia va dirigida al professorat, als equips directius dels centres, a les AFAs, a les administracions públiques municipals o supramunicipals i, en definitiva, a totes les comunitats educatives que vulguin incloure la igualtat de gènere com un objectiu clau del seu projecte escolar.

Què aconseguim?
Com a resultat del procés d’aplicació de la guia, a més d’un pati igualitari, obtenim un seguit de beneficis que afecten a la comunitat educativa: apoderament de l’alumnat al sentir-se partícip de la transformació del seu pati, millora de les relacions personals entre el professorat i l’alumnat i generació de noves dinàmiques educatives relacionades amb les noves formes d’ús de l’espai.

Desitgem que moltes escoles puguin utilitzar aquesta eina i, per això, us animem a compartir-la amb totes aquelles persones a qui penseu que pot interessar.

Us animeu a transformar el vostre pati? Les tècniques d’Equal Saree us acompanyem en el procés! Contacta’ns!

Consulta la guia >