Durant el mes de maig ha tingut lloc la segona fase del procés participatiu per repensar la Plaça d’en Baró, Santa Coloma de Gramenet. Aquest cop, l’alumnat de 5è de l’Escola Torre Balldovina han fet de joves urbanistes pensant nous dissenys de manera col·lectiva per millorar la plaça.

El taller s’ha dividit en 3 sessions. La primera sessió ha tingut per objecte reflexionar sobre l’espai urbà “Plaça” i tot allò que s’hi pot generar. Durant la segona i tercera sessió cada grup de treball ha desenvolupat la seva proposta escollint els paviments i els elements urbans adequats per poder dur a terme una gran varietat d’activitats.

Per últim l’alumnat va compartir el procés de disseny i les propostes amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Us podem assegurar que les propostes són molt engrescadores!

Descobreix la primera fase!