Aquesta jornada participativa pretén explicar que la mobilitat i l’urbanisme són elements fonamentals en la sostenibilitat i la inclusió social de les ciutats. També s’hi avaluarà el cas de Sant Vicenç dels Horts amb la participació del públic assistent.

Activitat de dinàmica per grups, que té com a objectiu reflexionar col·lectivament sobre la mobilitat i el disseny de l’espai urbà basats en criteris d’inclusió i de gènere. Cada grup se centrarà en algunes de les prioritats del PAM (Pla d’acció municipal) i del PIM (Pla d’igualtat municipal), a partir de les experiències directes dels veïns i les veïnes de Sant Vicenç dels Horts als barris respectius.

_svh_04La Maite Perez (responsable de l’àrea de mobilitat IERMB) i el Màrius Navazo, Gea21, parlant sobre
Inclusió Social Mobilitat Autonomia i Sostenibilitat.

_a_svh_011Equal Saree Parlant sobre mobilitat en clau feminista.

svh_08 Mapa col·lectiu sobre la mobilitat i l’espai urbà. Identifiquem problemes i virtuds.

svh_010Prenem consciència dels desplaçaments que realitzem diàriament.

svh_09Plànol de Sant Vicenç dels Horts.

svh_06Explicació de les propostes elaborades a totes les participants

svh_07Tancament de la jornada a càrrec de l’alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Maria Teresa Aymerich i Boltà.

svh_01

Moltes gràcies a tot l’equip!