Arquitectura y Urbanismo con perspectiva Feminista

Noticias

Empatitzem ja està en marxa!

El passat 25 de gener, vam donar inici al projecte Empatitzem, un projecte per repensar l’ús dels patis escolars des d’una perspectiva feminista a 5 escoles de Santa Coloma de Gramenet.

La primera activitat va ser una formació per aprendre a utilitzar la nostra guia “El pati de l’escola en igualtat”, que hem adaptat per al projecte Empatitizem.

Llegeix més >

 

 

Walking India a la biennal d’arquitectura de Venècia

El projecte Walking India ha estat seleccionat per formar part de Becoming, la proposta expositiva del pabelló espanyol per a la biennal d’arquitectura de Venècia d’aquest 2018. 

Llegeix més >

 

 

I així tanquem el 2017

Volem acabar l’any fent un recull de les bones experiències i compartint-les amb vosaltres…

Llegeix més >

 

Us desitgem un 2018 feminista, solidari i amb molt d’amor!

 

Comença Empatitzem!

Partint de la importància del pati de l’escola com a espai d’aprenentatge, de joc i de convivència, Empatitzem busca generar propostes de reorganització que treballin sobre la igualtat de gènere, la cooperació i els valors inclusius.

Més enllà de ser un projecte de transformació de l’espai, Empatitzem és també un procés pedagògic i participatiu: la comunitat educativa analitza l’espai, reflexiona sobre les relacions i els valors, imagina idees i propostes de millora i, finalment, consensua propostes concretes que seran portades a la pràctica.

Llegeix més >

Integrant la perspectiva de gènere al disseny de patis

El dissabte 30 de setembre vam participar a la primera jornada de Remoblar, en el marc de la 9ª edició de Rehogar, oferint un taller per repensar el disseny dels espais educatius des d’una perspectiva de gènere.

El taller va consistir en una primera part de reflexió sobre les desigualtats de gènere al pati de l’escola i una segona part de generació col·lectiva de propostes de millora. 

T’esperem el proper dissabte per seguir treballant!

Proyectos recientes

¿Un patio más igualitario? ¿Empezamos?

  ¿Un patio más igualitario, por dónde empezamos? Taller de sensibilización sobre desigualdades de género en el espacio de recreo Los objetivos de este taller son tomar conciencia sobre las desigualdades que se producen en el patio de las escuelas y generar...

La Modelo se abre a la ciudad

  La Model s’obre a la ciutat Proceso de participación ciudadana para decidir el futuro de La Modelo El cierre y la recuperación de este espacio singular para la ciudad representa una oportunidad única para Barcelona. Una oportunidad de regeneración urbana que...

Empatitzem

  Empatitzem Repensamos el uso de los patios escolares Partiendo de la importancia del patio de la escuela como espacio de aprendizaje, de juego y convivencia, el proyecto “Empatitzem. Repensamos el uso de los patios escolares” busca generar propuestas de...

Con quien hemos colaborado