La Generadora

Equal Saree Barcelona urbanismo arquitectura feminista género patios coeducativos infancia participación la generadora formación

L’espai d’innovació, formació i intercanvi d’Equal Saree

El projecte La Generadora és fruit de més de 10 anys fent arquitectura i urbanisme amb una visió innovadora, dissenyant espais inclusius a través de la cocreació i desenvolupant metodologies participatives i inclusives per posar a les persones al centre de les decisions.

La Generadora vol consolidar, compartir i expandir una línia de pensament i de pràctica innovadora més democràtica sobre la ciutat, l’urbanisme i el disseny. També busca generar noves formes de producció del coneixement, basades en l’horitzontalitat, la transversalitat, la interdisciplinarietat i el treball en xarxa. Al mateix temps, vol promoure un intercanvi constant entre la teoria i la pràctica, per generar aprenentatges aplicats i vinculat al territori i a les realitats socials.

Cursos

Curs online: Estratègies i eines per a unes espacialitats feministes

8a edició: Dilluns 19, dimecres 21 i dilluns 26 de febrer 2024 de 17:00 –  19:00h 

Un curs virtual per posar-se les ulleres violeta per mirar les ciutats i els espais que les conformen, adquirir eines pràctiques per aplicar als projectes, aprendre metodologies participatives i dinàmiques col·lectives i crear una petita gran xarxa internacional per intercanviar experiències i coneixements.

El curs es divideix en tres sessions virtuals de formació-trobada-taller:

Sessió 1: Què és la perspectiva de gènere i com s’aplica en la dimensió espacial?
Sessió 2: Amb qui construïm els territoris feministes?
Sessió 3 Com es materialitza una espacialitat feminista?

+ informació

La Generadora surt al carrer! COSsos, ESPAIs i FEMinismes.

No tenim pròximes dates.

Un curs intensiu presencial on reflexionarem i experimentarem sobre les diverses experiències espacials dels nostres cossos des d’una mirada de gènere i interseccional. Compartirem paràmetres i indicadors feministes per a poder mirar el nostre entorn, detectar les desigualtats i fer-los front. Passarem de la reflexió a l’acció, a partir d’una marxa exploratòria intervindrem l’espai públic des de la pràctica artística col·lectiva

L’intensiu es divideix en dues parts:

Primera part: Espai i gènere
Segona part: Co-creació cartelleria
Tercera part: Acció artística col·lectiva

+ informació