Arquitectura y Urbanismo con perspectiva Feminista

 

 

Noticias

 

¡Hemos publicado las actas de MOREcongress!

Estamos muy orgullosas de anunciar que, después de más de 3 años de trabajo colaborativo con Serafina Amoroso, Maria Novas y Amelia Vilaplana y a pesar de los recursos prácticamente inexistentes, hemos publicado las actas de MOREcongress, un documento precioso que agrupa contribuciones de gran calidad. 

Pronto anunciaremos eventos y fechas de presentación.

¡Esperamos que disfrutéis la lectura!

 

Publicación completa>
Leer más>

Analitzant les percepcions dels espais quotidians a Figline, Itàlia

En el marc de MOREcongress, Equal Saree ha desenvolupat el taller «Nosaltres i l’espai_Figline». Al taller hem treballat la percepció dels espais quotidians des d’una perspectiva de gènere interseccional a Figline e Incisa Valdarno (Itàlia). L’objectiu d’aquest taller ha estat la presa de consciència individual i col·lectiva de les desigualtats de gènere i el seu impacte en les percepcions i usos dels espais urbans. El taller es va articular en dos blocs, una primera part de presa de consciència basada en la reflexió individual i col·lectiva i una segona part d’anàlisi crític a través d’un recorregut urbà.

Fes click per saber més sobre MOREcongress >

Equal Saree participa a l’acte de Presentació XXIX Premis Habitàcola “El pati d’escola”

El passat 19 de desembre es van presentar les bases dels XXIX Premis Habitàcola “El pati d’escola” a la Fàbrica Moritz. Es va projectar el curt documental “Espace”, d’Eléonor Gilbert. En finalitzar va començar una taula rodona amb Imma Marín, especialista en educació, joc i gamificació; Miguel Mayorga, arquitecte, impulsor del projecte «Fem Escola»; i Sergi Salvador, arquitecte del Consorci d’Educació de Barcelona. A Fila 0,  el jurat de la XXIX edició dels premis amb el seu president Josep Benedito i la resta de membres: Agnès Barba, Pia Fontana, Dafne Saldaña d’Equal Saree i Ignasi Bonet.

Ja podeu accedir a les fotografies i la gravació de l’interessant debat!

Un gran èxit MOREcongress, el 3r Congrés Internacional en Arquitectura i Gènere.

Els dies 26, 27 i 28 de gener ha tingut lloc a Florència el 3r Congrés Internacional en Arquitectura i Gènere, que Equal Saree ha organitzat conjuntament amb María Novas, Serafina Amoroso i Amelia Vilaplana. El Congrés ha tingut com a objectiu posar en comú els treballs i les bones pràctiques d’investigadores, professionals i administracions públiques. Els treballs presentats s’han articulat a partir dels eixos MORE_than cities, MORE_than objects, MORE_than academia i MORE_than humans. També hi ha hagut lloc per accions artístiques col·laboratives, tallers i recorreguts urbans.

Coneix més sobre MOREcongress >

Presentem metodologia per a espais d’esbarjo!

El proper dijous 15 de desembre estarem a la jornada “El dret dels infants a la ciutat”, presentant la metodologia que hem desenvolupat per a l’anàlisi i intervenció amb perspectiva de gènere als espais d’esbarjo. De 12h a 14h a l’espai Fontana, carrer Gran de Gràcia 190-192. No t’ho perdis!!
 

Proyectos recientes

 

Repensamos el patio de la escuela Serra Marina

Repensamos el patio de la escuela Serra Marina

Repensamos el patio de la escuela Serra Marina Proceso colaborativo para repensar el uso del patio En el marco del proyecto Empatitzem, este proyecto tiene el objetivo de repensar el patio de la escuela a partir de un proceso colectivo y de reflexión con el alumnado y...

Les dones de Sant Just busquem casa!

Les dones de Sant Just busquem casa!

Les dones de Sant Just busquem casa! Proceso participativo virtual para un nuevo espacio para el conocimiento, la sororidad y el empoderamiento feminista El futuro punto de encuentro feminista en el municipio de Sant Just Desvern, impulsado por el Ayuntamiento, tiene...

La Generadora

La Generadora

La Generadora El espacio de innovación, formación e intercambio de Equal Saree El proyecto La Generadora es fruto de 10 años haciendo arquitectura y urbanismo con una visión innovadora, diseñando espacios inclusivos a través de la co-creación y desarrollando...

 

Con quien hemos colaborado